Adásban:
Most

Már csak 19. az oltottság európai összehasonlításában hazánk. Mit fűzne hozzá? Még a 20-21%-os egészségügyi béremeléssel is vonzóbb lesz a külföldi munkavállalás? Benzinár. Tényleg szükség lesz egy újabb taxis blokádra, hogy a kormány tegyen végre valamit? Be nem tartott Fidesz ígéret: 2002 és 2010 között számtalanszor követelték az üzemanyagok adó- és áfacsökkentését. Most miért nem valósítják meg? Elbukott a Jászberényi 800 milliós MALOM beruházás. Mit szól ehhez? Milyen volt az Elk*rtuk bűnügyi krimi? Milyen összegek érkeztek a jászsági településekre az elmúlt hetekben? Mi ezekről és másról is kérdeztünk a képviselőt, az októbert értékelő politikai, közéleti műsorban.

Aki az Ön közösségi oldalán kritikát fogalmaz meg azt miért tiltja le? Gyurcsány Ferenc szerint Ön csak egy hírhedt pártkatona, aki, ha kell azonnal a Jászság ellen szavaz, amikor Orbán parancsba adja. Mit szól ehhez? Dr. Kertész Ottó lesz az ellenfele jövő tavasszal. Igaz, hogy ez a rosszabb eshetőség, amire igazán nem is számított? Be nem tartott Fidesz ígéret: Orbán többször is kritizálta, hogy az egészségügyre fordított állami keret, az európai átlag alatti és ezen változtatni fog. 2019-ig miért nem tette? Milyen járványügyi korlátozásokra számíthatunk idén ősszel? Milyen összegek érkeztek a jászsági településekre az elmúlt hetekben? Mi ezekről és másról is kérdeztünk a képviselőt az szeptembert értékelő politikai, közéleti műsorban.

Matolcsi György szerint a kormány elmúlt 10 éves gazdasági teljesítménye, valójában csak közepes, és közelít egy nagy válság. Mit szól ehhez? 4,6%-os az infláció, a gyümölcs megfizethetetlenül drága, az élelmiszerek szépen lassan olyat emelkedtek, hogy az vérlázító. Miközben a miniszterelnök szerint életszínvonalban lehagyjuk a nyugatot? Miért jön elő újra és újra, hogy megszűnik, legutóbbi szóbeszéd szerint hamarosan privatizálódik a jászberényi kórház? Hogy áll már a nővérszálló ügye? A Fidesz 600 millió forintot költ arra, hogy a legerősebb jelöltet, Karácsony Gergelyt, lejárassa. Ön is költ arra, hogy a jászsági ellenzéki jelölteket lejárassa? Milyen összegek érkeztek a jászsági településekre az elmúlt hetekben? Mi ezekről és másról is kérdeztünk a képviselőt a július értékelő politikai, közéleti műsorban.

Melyiket választaná? Szivárvány unikornis vagy fürkésző pegazus? 500 forint körül a benzin ára. Nem érez késztetést a kormány, hogy ezt kordában tartsa? A fa és vasanyag hogyan és legfőképpen mikor lesz olcsóbb? Mi lesz a jászberényi MALOM Kulturális Központtal kapcsolatos jogi herce-hurca vége? Mit szól a közösségi médiában terjedő videóhoz, melyben a megszólított jászberényiek mindegyike Dr. Kertész Ottót támogatná a következő választáson? Újabb családiházat épített pályázati forrásból? Milyen összegek érkeztek a jászsági településekre az elmúlt hetekben? Hogyan került Jászapátira a Jász-Expó & Fesztivál szervezése? Mi ezekről és másról is kérdeztünk a képviselőt a július értékelő politikai, közéleti műsorban.

Többen célozgattak rá az uniós csúcson, hogy hagyjuk el az unió közösségét, ha nem valljuk a közös értékeket. Elhagyjuk? A pedofil ellenes törvény közösségi visszhangja kapcsán: homofób a magyar kormány? Ön személyesen hogyan áll ezekhez az „LMBTQ+” kérdésekhez? 35 évre privatizálnák a közutakat? Mi szükség van erre? Ki lopta el, kinek a terveit? Dr. Gedei József visszadobta a labdát, miszerint Ők 2 ütemet építettek, így az elkerülő valójában az Ő projectjük, amit maga lopott el. Mit szól ehhez? Közelít a covid delta variáns! Mennyire szabhatja meg az őszünket? Mi lett a Jászsági Konzultáció eredménye? Milyen aktualitásokat jelentett le a kivitelező az elkerülő út 3. szakaszán? Elkészült a Jászsági Főcsatorna 1. üteme. Mitől történelmi fontosságú a beruházás? Milyen összegek érkeztek a jászsági településekre az elmúlt hetekben? Mi ezekről és másról is kérdeztünk a képviselőt a június értékelő politikai, közéleti műsorban.

Ön sértve érezte magát, mikor elhangzott a Ficsúr jelző a fideszes képviselőkre? Milyen végig nézni a mostanában egyre élesedő parlamenti csörtéket, melynek egyik remek példája, ami Jakab Péter és Kövér László házelnök között zajlik? Miért ragaszkodik a kormány a sokkal drágább orosz és kínai hitelekhez? Miért kell erőltetni a Fudan egyetem kérdését, ilyen tiltakozással szemben? Milyen koncepció alapján, hogyan állt össze az országos költségvetés szerkezete? A 2021-ben elvett IPA, vagy a gépjárműadó mikor kerül vissza a településekhez? Kacsaetető, méhlegelő, vagy lőtér? Melyik a hasznosabb és miért? Milyen összegek érkeztek a jászsági településekre az elmúlt hetekben? Mi ezekről és másról is kérdeztünk a képviselőt a májust értékelő politikai, közéleti műsorban.

Megkongatták a vészharangot az elmúlt 2 hétben a kormánypárti szószólók, sőt maga Fidesz-KDNP is. 2022-ben nem a kétharmad a kérdés, hanem hogy marad-e a Fidesz? Több ezermilliárdnyi közvagyon alapítványokba szervezését szavazta meg a kormánypárt. Elkezdődött a hatalomátmentés? Mi lesz azokkal, akik egyáltalán nem akarnak oltakozni? Ha nem lesz védettségi igazolványuk, akkor csorbulnak a jogaik? A 32-es főúton mikor indul a felújítás Szászberek környékén? 2 éve ígérték, hogy Jászberény megye jogú város lesz. Ma még sem az. Miért nem koszorúzhattak a jászsági polgármesterek a Jászkun Emléknapon Jászberényben? Milyen összegek érkeztek a jászsági településekre az elmúlt hetekben? Mi ezekről és másról is kérdeztünk a képviselőt az áprilist értékelő politikai, közéleti műsorban.

Májusra a Föld valamennyi országát lekörözhetjük covid halálozásban egy előrejelzés szerint. – Ezt hogyan kommentálná? Hogyan jellemezné a kormány koronavírus helyzetkezelését az elmúlt 1 hónapban? Zavarja, hogy a Jobbik miniszterelnök-jelöltjének Ön az egyik példája, hogy miért kell leváltani a 2022-ben a Fideszt. Ingyen konyha nyílt a Jászságban. Mit szól ahhoz, hogy az ellenfeleik szerint annyira nem bíznak az újraválasztásban, hogy krumpli adomány helyett, már szintet kellett lépni. Kiss Zoltán átadta az Jb. elkerülő 1. szakaszt majd nem választották újra. Dr. Gedei József átadta az elkerülő 2. szakaszt majd nem választották újra. Nem fél, hogy a történelem ismétli önmagát? Miért csak az M1 privilégiuma a covid osztályok működéséről, az ott folyó küzdelmekről forgatni? Mi ezekről és másról is kérdeztünk a képviselőt a márciust értékelő politikai, közéleti műsorban.

Márciusban nőttek az országgyűlési képviselői bérek. Önnek mennyivel nőtt a fizetése? Miért jó az Egyészségügyi szolgálati jogviszony? Miért erőlteti a kormány? Mi a helyzet a Berényi kórházzal? Voltak felmondások? Volt köze a Jászberényi Kórház igazgatóváltásához? Mikor realizálódnak az állami kompenzációs összegek a jász településeknek? A TOP II.-ből most nagyobb forrás érkezik a megyébe. Hogyan oszlik el a 88 MRD Ft? A Magyar Falu Program mennyi forrás jöhet a Jászságba? Van titkos alagút, amelyik az irodájából indul, vagy oda érkezik? Építtetene? Mit szólt a közösségi oldalakon megjelenő újabb lejárató történetekhez, melyben verekedős Casanovaként aposztrofálják? Mi ezekről és másról is kérdeztünk a képviselőt az februárt értékelő politikai műsorban.

Ön melyik vakcinával oltatná be magát legszívesebben? 2 szakaszban nyitna a kormány? Hogyan? Online konzultáció lesz a nyitásról. Mire kíváncsiak? Milyen jogosultságokat fog adni a sokat emlegetett oltási plasztikkártya? A JNKSZ M-i önkormányzat elégtelent kapott az ÁSZ vizsgálatán. Hogy kommentálná? Zavarja, hogy több ellenzéki online média „fidesz csicskának” aposztrofálja? Kecske hármasikrek? Tényleg ezzel szeretne imázst növelni? Mit tartalmaz a kormány gazdaság újraindító programja? Milyen pályázatokat nyitnak meg a vidékfejlesztésnek köszönhetően a közeljövőben? Mi ezekről és másról is kérdeztünk a képviselőt az januárt értékelő politikai műsorban.

Oldalak

ONLINE TV

LÁJKOLD FACEBOOK OLDALUNKAT!