Adásban:
Most

Röviden híreinkből: Dr. Gedei József a Városfejlesztési Bizottság tagja lett a januári testületi ülésen. A volt alpolgármester lépését a korábban felvállalt politikai közössége- és a választók megsértéseként értékelte Budai Lóránt. Éves szinten a szászhoz közelít az online csalások, megtévesztések száma a Jászságban.

Röviden híreinkből: Az Egységben Magyarországért pártszövetség, január 21-én, pénteken, tartott Jászapátin lakossági fórumot. Díjátadó ünnepségekkel, kiállításokkal, koncertekkel és még számos rendezvénnyel emlékeztek a Jászság települései a Magyar Kultúra Napjára. A Jégpályák Éjszakája szlogennel meghirdetett eseményt már 6. alkalommal rendezték a jégpályákon, köztük a jászberényin is.

Röviden híreinkből: Szerdán tartotta januári soros ülését Jászberény Város Képviselő-testülete, melynek egyik fő témája a sikertelen MALOM beruházás volt. Pócs János és Borbás Zoltán megoldási javaslata a MALOM befejezésével kapcsolatban. Jászkisér polgármestere feljelentést tett az illegálisan lebontott Ladányi úti kőkereszt lebontása ügyében.

Röviden híreinkből: Lezárult az ellenzéki aláírásgyűjtés – indul a kampányhajrá, Dr. Tóth Bertalan a Magyar Szocialista Párt elnöke, buzdított a jászsági ellenzéki összefogást Jászapátin. Nappali ellátással és éjszakai menedékhellyel is segítséget nyújtanak Jászberényben a hajléktalanoknak. Kalotaszegi barangolások népi ékszer és viseletkiállítás Jászapátin.

Röviden híreinkből: Pócs János országgyűlési képviselő, a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház előtt tartott rövid sajtótájékoztatót. „Mit képviseljen a képviselő?” címmel hirdetett nyereményjátékot közösségi oldalán Dr. Kertész Ottó jászsági országgyűlési képviselő-jelölt. Múlt pénteken debütált hivatalos felállásban is a Jászsági Cigányzenekar.

Röviden híreinkből: Három hónapig érvényes a 6 alap-élelmiszerre bevezetett élelmiszerárstop, változtak a karantén szabályok és csak a 3. oltással lesz érvényes az oltási igazolványunk. Összefoglaljuk a kormány legfrissebb intézkedéseit. Lakossági fórumot tartott a Mi Hazánk Mozgalom Jászberényben. Toroczkai László,  Mi Hazánk Mozgalom államfőjelöltje szerint választási Virradat Programjuk az egyetlen, mely a magyarok érdekeit képviseli. Ma tartotta januári soros ülését a Megyei Közgyűlés, melyen a TOP Plusz megyei pályázatok előkészítéséről és megyei gazdasági-foglalkoztatási együttműködésekről esett szó.

Röviden híreinkből: Jászberénybe látogatott Márki-Zay Péter, az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje, aki többek között a jászsági menedzserekkel találkozott. Útalapot kapott a jászberényi Móczárt Miklós utca. Elhunyt B. Jánosi Gyöngyi (1948-2022). a Jászberényben alkotó festőművész.

Röviden híreinkből: Dr. Gedei József lemondott alpolgármesteri tisztségéről. Lemondásra szólította fel Budai Lóránt polgármestert a jászberényi Fidesz frakció. A kilépés ellenére a Közösen Jászberényért Egyesület továbbra is működik és betölti eredeti szerepét – mondta Balogh Béla alpolgármester.

Röviden híreinkből: Önkormányzati beruházások sorozatát zárták le az elmúlt napokban Jászberényben. A jászárokszállási általános iskola zeneiskolás növendékei karácsonyi koncertet tartottak a helyi templomban. A Szántai család és barátainak felajánlásából 400 adag gulyáslevest süteményt és gyümölcsöt osztottak ki aranyvasárnap a 10. jubileumi szeretet ebédjén.

Röviden híreinkből: Sok előterjesztést feldolgozó évzáró testületi ülés zajlott Jászapátiban. A hétvégén kiteljesedett az adventi koszorú gyertyafénye szerte a Jászságban. Megtartotta 2. helyét a JKSE.

Oldalak

ONLINE TV

LÁJKOLD FACEBOOK OLDALUNKAT!