Adásban:
Most
FOLYTATÓDOTT A HELYI SZOCIÁLIS TŰZIFA PROGRAM

Az idei fűtési szezonban Jászberény Önkormányzata több mint 600 mázsa fával segítette a szociálisan rászoruló lakosokat. Jövőre szeretnék megemelni a rájuk fordított összeget 5 millió forintra és ezzel legalább kétszer annyi családot támogatni, mint idén sikerült.

csütörtök, 2022, január 27 - 10:58
COVID OLTÁSI AKCIÓ

Jászberényben, Jászapátin és Jászárokszálláson a napokban újabb lehetőség nyílik a háziorvosoknál kialakított oltópontokon, előzetes bejelentkezés nélkül is beadatni az első, második, harmadik oltást, akár a 12 évüket betöltött gyermekeknek is.

csütörtök, 2022, január 27 - 10:47
KÜRY KLÁRA AZT ÜZENTE …

Kóródi Anikó Zsuzsanna operaénekesnő "Küry Klára azt üzente…" című könyvének bemutatóján járt stábunk január 21-én pénteken a Szikra Galéria kávézójában. A kötet a jászsági származású boldog békeidők színházának ünnepelt operettprimadonnájának, Küry Klárának állít emléket.

csütörtök, 2022, január 27 - 10:42
BUDAI LÓRÁNT: SAJÁT SZAVAZÓIT SÉRTETTE MEG DR. GEDEI JÓZSEF

A volt alpolgármester lépését a korábban felvállalt politikai közössége- és a választók megsértéseként értékelte Budai Lóránt. Az éles politikai vitákkal tarkított képviselő-testületi ülésen hozott legfontosabb határozatokat Döntés Után című műsorunkban kommentálta a polgármester.

csütörtök, 2022, január 27 - 10:39
DR. GEDEI JÓZSEF A VÁROSFEJLESZTÉSI BIZOTTSÁG TAGJA LETT

Január 19-én, szerdán tartotta az év első soros ülését Jászberény Város Képviselő-testülete. Az ülés első vitája, Dr. Gedei József alpolgármester lemondása után, új Városfejlesztési bizottsági pozíciójának betöltése miatt alakult ki a képviselőcsoportok között.

csütörtök, 2022, január 27 - 10:38
JÉGPÁLYÁK ÉJSZAKÁJA JÁSZBERÉNYBEN IS

A Magyar Jégkorong Szövetség kezdeményezésére országszerte több mint 40 jégpálya és jégcsarnok várta a korcsolyázni vágyó érdeklődőket meghosszabbított nyitva-tartással január 22-én, szombaton este. A Jégpályák Éjszakája szlogennel meghirdetett eseményt immár 6.

kedd, 2022, január 25 - 10:14
MOZI JUBILEUM A MAGYAR KULTÚRA NAPJÁN JÁSZBERÉNYBEN

Jászberényben egy rendezvény keretében emlékeztek meg a magyar kultúra napjáról és a városi mozi megnyitásának 80. évfordulójáról.

kedd, 2022, január 25 - 10:13
PÁLYAKARBANTARTÁS MIATT VÁLTOZIK A MENETREND

A MÁV-START ZRT. tájékoztatása szerint február 5-én és 6-án 7:40 perctől délután 3 óra 20 percig pályakarbantartási munkálatok folynak az újszászi és szolnoki állomások közti vasútvonalon. Ezért a vonatok Hatvan-Szolnok vasútvonalon módosított menetrend szerint közlekednek.

péntek, 2022, január 21 - 19:06
IDEIGLENESEN BEZÁRT A JÁSZBERÉNYI JOBBIK IRODA – AZ ALAPSZERVEZET TOVÁBB MŰKÖDIK

Jobbik irodát ideiglenesen bezárták Jászberényben, de a párt helyi alapszervezete tovább működik.

péntek, 2022, január 21 - 19:02
A MEGYE ÁTVESZI A FEJLESZTÉST ÉS AZ ÁLLAM AD RÁ FORRÁST!

Pócs János országgyűlési képviselő és Borbás Zoltán a megyei közgyűlés alelnöke, pénteken délelőtt, közös sajtótájékoztatón válaszolta meg, a január 19-i testületi ülésen felmerült megoldási javaslatot a MALOM befejezésével kapcsolatban.

péntek, 2022, január 21 - 19:00

Oldalak

ONLINE TV

LÁJKOLD FACEBOOK OLDALUNKAT!