Adásban:
Most

Lelátó sport magazinunkban ezúttal a kyokushin karatéról lesz szó. Ennek az az apropója, hogy november végén ismét két Európa-bajnoka lett a Yakuzák SE-nek. A sikerekről a klub két kitűnősége, Mező Lili és Gál Barnabás számol be.

A testépítés és a fitness egyre népszerűbb Magyarországon, nagyon sokan választják mostanság ezt a sportágat. Sok versenyt rendeznek hazánkban és emellett egyre több versenyzőnk jár el a világversenyekre is. Jászberényből Berek Gábor, a testépítő Európa- és Világbajnok volt a stúdiónk vendége.

November utolsó hétvégéjén három napon át rendezik - ezúttal Budapesten -, az ifjúsági és a 21 évesek részvételével, a Karate Európa-bajnokságot. A hazai rendezésű viadalra természetesen a Jászberényi Yakuzák SE versenyzői is beneveztek. Az Eb-re való felkészülésről – amit ezúttal is Hegykőn rendeztek -, Agócs Zsófia edző számol be. A beszélgetés előtt sporteredmények, a műsor végén pedig, sportajánló lesz látható.

Sportmagazinunkban a Magyar Labdarúgó Szövetség által működő Bozsik programról volt szó. A LELÁTÓ vendége a Jászberényi Futball Club utánpótlás szakágvezetője Kis-Németh Albert, aki egyben a Jászberényben működő Bozsik központ vezetője is. A beszélge-tés előtt futballeredmények, a műsor végén pedig, sportajánló lesz látható

Lelátó sportmagazinunkban tudósítást adunk: női röplabdamérkőzésről, a kispályás labdarúgó bajnokság befejező napjáról, bemutatjuk a kosárlabdacsapat új irányítóját. Valamint interjút láthatnak Németh Ádám Lehel kempo Európa-bajnokkal. Továbbá ismertetjük a legfrissebb labdarúgó eredményeket. Műsorunkat pedig sportajánlóval zárjuk.

A Lelátó Sportmagazinunkban ezúttal női kézilabdáról lesz szó, azon belül is az utánpótlás korosztályról. A műsor vendége Turcsányiné Pesti Edit az LVG testnevelő tanára és a Jászberényi TF DSE edzője. A beszélgetés után sportajánlóval záródik a Lelátó.

A Lelátó Sportmagazinunkban ezúttal Fogathajtásról volt szó, ami egyre népszerűbb a Jászságban és Jászberényben is. A műsor vendége Sárközi Tímea kétszeres megyei bajnok volt. A stúdióbeszélgetés előtt JNKE - Sülysáp női kézilabda összefoglaló, labdarúgó eredmények, a műsor végén pedig sportajánló látható.

A Lelátó Sportmagazinunkban ezúttal Soós László a Jászberényi SE Kondor ITF Taekwon-Do szakosztályának vezetője volt a vendég, aki a klub versenyzőinek világbajnoki szerepléséről nyilatkozott. Valamint Száraz Gergő, aki a Kick-box Vb-n bronzérmet szerzett. A beszélgetések előtt labdarúgó eredmények, a műsor végén pedig sportajánló látható.

A Lelátó Sportmagazinunkban ezúttal Dr. Nagy-Hinst István (9. dan) a Jászapáti Kígyó Dojo Harcművészeti SE vezetője tájékoztatja nézőinket a klub tevékenységéről, valamint a tatamin eltöltött 50 évéről. A beszélgetés előtt labdarúgó eredmények, a műsor végén pedig sportajánló lesz látható.

A Lelátó Sportmagazinunkban ezúttal Gulyás Csaba a Jászberényi Kosárlabda SE elnöke a vendég, aki a felnőtt kosárlabda csapat felkészüléséről beszél, és ismerteti az őszi bajnokság legfontosabb tudnivalóit. A beszélgetés előtt labdarúgó eredmények, a műsor végén pedig sportajánló lesz látható.

Oldalak

ONLINE TV

LÁJKOLD FACEBOOK OLDALUNKAT!