Adásban:
Most
SZIMFONIKUS KONCERT ÉS KIÁLLÍTÁSMEGNYITÓ A MAGYAR KULTÚRA NAPJÁN

A Szolnoki Szimfonikusok koncertjével és két grafikai kiállítás megnyitójával köszöntötték a magyar kultúrát Jászfényszarun január 21-én. A magyar kultúra napja alkalmából szervezett ünnepi programot a Petőfi Sándor Művelődési Ház és Könyvtárban rendezték meg.

2022, január 25 - 10:12
ÖSSZEGZIK AZ ÖNKORMÁNYZAT FEJLESZTÉSI TERVEIT JÁSZFÉNYSZARUN

Még ebben az évben új feltáró utat szeretnének építeni Jászfényszaru ipari övezetében és megnövelik a területet ellátó villamosenergia kapacitást.

2022, január 20 - 10:25
HUNGARIKUMOK JÁSZFÉNYSZARUN – ISMÉT SOLYMÁSZBEMUTATÓT TARTOTTAK A DIÁKOKNAK

A Magyar Huszár és Katonai Hagyományőrző Szövetség, együttműködve a Magyar Solymász Egyesület tagjaival ebben az évben is megszervezte a Hungarikumok Jászfényszarun programját.

2022, január 14 - 20:06
JÁSZTÁNC EGYESÜLET ÉVZÁRÓ TÁNCGÁLÁJA

A járványügyi korlátozások miatt tavaly nem szervezhettek táncházat a jászfényszarui iglice táncosai, így ebben az évben kétszer akkora lelkesedéssel várták a közösségi programot december 16-án este.

2021, december 17 - 20:28
A RÁSZORULÓKNAK TÖBBFÉLEKÉPPEN SEGÍT A SAMSUNG

A Samsung dolgozói ajándékcsomaggal lepték meg a jászfényszarui IV. Béla Katolikus Általános Iskola tanulóit.

2021, december 17 - 20:21
AZ ÖRÖM GYERTYÁJÁT GYÚJTOTTÁK MEG AZ ADVENTI KOSZORÚKON

Advent harmadik vasárnapján az örömé a főszerep. A rózsaszín gyertya meggyújtásával már egy kicsit megelőlegezzük karácsony ünnepét, a megváltó születésének reménye örvendezéssel töltheti el a keresztény hívők szívét.

2021, december 14 - 10:49
KEDVES AJÁNDÉK IDŐSEKNEK

Jászfényszaru önkormányzata évről évre az idősek karácsonya rendezvényén köszöni meg a település szépkorú lakóinak az évtizedeken át a város fejlődéséért végzett áldozatkész munkát.

2021, december 10 - 20:17
ÚJABB ÜZEMCSARNOK ÉPÜL A JÁSZFÉNYSZARUI IPARI PARKBAN

Jellemzően infrastrukturális beruházásokat hajtottak végre, illetve készítettek elő Jászfényszarun ebben az évben. Továbbra is tart a helyi multifunkcionális csarnok építésének előkészítése – derült ki Győriné Dr. Czeglédi Márta polgármester tájékoztatásából.

2021, december 9 - 11:24
A REMÉNY FÉNYE VILÁGÍT AZ ADVENTI KOSZORÚK MÁSODIK GYERTYÁJÁN

A remény lángja lobbant fel az adventi koszorú második gyertyáján. Az ünnepvárás meghitt hangulatát Jászfényszarun a helybéliek közül sokan szerették volna közösen megélni szombat délután.

2021, december 7 - 10:54
KAVIÁR, VODKA ÉS KALASNYIKOV - OROSZ NAP ÉS -KIÁLLÍTÁS A JÁSZFÉNYSZARUI MŰVELŐDÉSI HÁZBAN

Az orosz kultúrával ismerkedhetnek a Jászfényszarui Petőfi Sándor Művelődési Ház és Könyvtár látogatói. Az elmúlt héten megnyílt kiállítás mellett november 27-én, szombaton egy orosz napot szerveztek az intézmény munkatársai.

2021, december 2 - 09:32

Oldalak

ONLINE TV

LÁJKOLD FACEBOOK OLDALUNKAT!