Adásban:
Most

A 2018. évi költségvetést értékelte Jászapáti polgármestere, Farkas Ferenc és a négy önkormányzati bizottság elnökei. A Kommunizmus Áldozatainak Emléknapján Jászapáti is lerótta tiszteletét, és 10 év után, teljesen megújul a Jász Trió Tv.

Foglalkoztatási paktummal igyekeznek felkészíteni a közmunkásokat az elsődleges munkaerőpiacra. A rosszul megválasztott sebesség és a változékony időjárási viszonyok az oka az elmúlt napok baleseteinek. "Szülővárosom Jászapáti." Ezzel a címmel nyílt kiállítás Bugyi László Guriga fotóiból. Madárkalács készült az állatkertben, és az apáti óvodások is kiemelt figyelmet fordítanak a madarak eleségbiztosítására.

Közel 4 milliárd Forintból valósulhatnak meg a nyertes pályázatok kivitelezési. Adótörvény-változások. Nőtt a családi adókedvezmény. Közel 20 civil szervezet egyeztette éves terveit. Medvejóslás. Vajon meglátták árnyékukat a jászberényi állatkert barna medvéi? Milyen idő várható a népi jövendölés szerint?

4 milliárd lesz Jászapáti költségvetése, újabb 2 EFOPS -os és egy TOP -os pályázat ért révbe, KÓTA- díjazott Bukor Irén, terjed az influenza és  előadást tartottak az ONCSA jászsági tevékenységéről.

Bemutatták a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltjeit. Összegezte 2017-es tevékenységét, gazdasági és oktatási statisztikáját a Jászberényi Tankerületi Központ.  A Magyar Kultúra Napján idén is átadták a Pájer Antal Díjat. A díjazottal Pataki Vidor atyával, beszélgettünk életéről, munkásságáról.  A Jászságban is számolták a parlagi sas költőpárokat továbbá 2 gyógyult ragadozó madarat sikerült szabadon engedni Jászsági Sasközpontban.

Adásunkban igyekeztünk hónapról-hónapra összefoglalni, hogy milyen hírek és események zajlottak Jászapáti városában 2017 évben.

Évértékelő stúdióbeszélgetés 2017-ről, politikai, gazdasági, közéleti és kulturális tekintetben Farkas Ferenccel Jászapáti polgármesterével.

A Jász Trió Tv karácsonyi hírei a település adventi időszakának utolsó napjaiból.

Bemutatták a 25. jubileumát ünneplő Jászsági Évkönyvet, Jászapátin járt a bükki füvesember, meggyújtották a 2. adventi gyertyát és második alkalommal rendezte meg a New Style Fanatix tánciskola, éves munkájukat összefoglaló táncgáláját.

Műsorunkban stúdióbeszélgetésben részleteztük a 2017-es közmeghallgatás legfontosabb kérdéseit és az önkormányzati képviselők beszámolóit, Farkas Ferenc polgármesterrel, majd beszámoltunk a Nemzeti Konzultáció Jászapáti lakossági fórumáról és az első adventi gyertyagyújtásról.

Oldalak

ONLINE TV

LÁJKOLD FACEBOOK OLDALUNKAT!