Adásban:
Most

Röviden híreinkből: Folytatódott a vita a Conselve téri parkoló kialakításáról. Újra megszavazták a beruházásra az összeget, de tovább tárgyalnak róla. A KultUdvarban koncertezett a Bazseva Zenekar. Sportágválasztó a Tehetség SE sportpályáján. Sportágválasztó a Tehetség SE sportpályáján.

Struktúrát vált a Jász Trió televízió. Jászberény neve is felmerült az Elios ügyben. A kommunizmus áldozataira emlékeztek Jászberényben. Százszorszép Herend. Ezzel a címmel nyílt kiállítás a Jász Múzeumban.

Közel 10 milliárd Ft Jászberény 2018-as költségvetése. polgármesteri bizottsági elnöki és ellenzéki vélemények a város pénzügyi helyzetéről és terveiről. A megyei közgyűlés is támogatta Jászberény megyei jogú városi törekvéseit. Pártállától függetlenül egyhangúan támogatja a megye a jász főváros fejlődését.  Hiánypótló mozi a málenkij robot témájában. Jászberényen is több 100 diák nézhette meg az Örök tél című alkotást.

Varga Mihály, nemzetgazdasági miniszter közel fél milliárd Forintról szóló támogatói okiratot nyújtott át a Ferro- Press Kft. ügyvezetőjének. . Bemutatták a Jászberényhez köthető vállalkozóknak a 2018-as költségvetést. Budai Lóránt cáfolta Pócs János kijelentését, miszerint a Jobbikos politikus visszalép a választásoktól a DK-s Gedei József javára.  Jubileum. 25. alkalommal invitálták bálba a jászsági gazdákat.

4 milliárdos fejlesztési hitel. Jászberény infrastrukturális elmaradásait pótolná a banki forrásból. Van-e bevándorló a Jászságban? A migráns politika platformján feszülnek össze a pártok véleményei. Filmes közönségi találkozó. Az Oscar jelölt Szász János rendező és a Kossuth díjas Hegedűs D. Géza színművész népszerűsítette a legújabb magyar filmet.Övvizsga. A Yakuzák Se versenyzői adtak számot felkészültségükből.

Rendkívüli bejelentés! Megyei jogú város lehet Jászberény. Ismét a jász emberek összefogására van szükség. Körzetbejárás. A csapadékvíz elvezetés a legnagyobb probléma Tamás Zoltán képviselő körzetében. Szalkári Rózsa posztumusz kiállítás és hangverseny a Szolnoki Szimfonikusok tolmácsolásában. A magyar kultúra napját ünnepeltük.

Bemutatták a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltjeit. A Jászságban Pócs János szeretné folytatni kormánypárti munkáját. Sajtótájékoztató az infrastruktúra fejlesztésekről. Több mint 200 millió forintot fordított a város erre a célra 2017-ben. 15. országos sas szinkron. A Jászságban is számolták a költőpárokat továbbá 2 gyógyult ragadozó madarat sikerült szabadon engedni Jászberény határában. Fennállásának 30. jubileumi évfordulóját ünnepelte a Jászberényi Város Védő és Szépítő Egyesület.

Az év második hetében igyekeztünk összefoglalni mi történt a Jászságban a 2017-es évben. Hónapról-hónapra összeszedtük a legfontosabb híreket és történéseket.

Karácsonyi Berényi Hírmondónkban igyekeztük összefoglalni, advent utolsó heteinek főként a karácsonyi kultúrkörben feldolgozott híreit, eseményeit.

Jászsági top 10. Górcső alá vettük milyen eredményekkel zárták a 2016-os évet térségünk nagyvállalatai.Jövőre a fejlesztéseké a főszerep. Ez határozza meg a 2018-as költségvetési koncepciót. Jelentette be a polgármester a decemberi soros testületi ülésen. Felvillant a második gyertyafény is a város adventi koszorúján. Mező István református lelkész a szeretetre és az odaadásra hívta fel az ünneplők figyelmét.

Oldalak

ONLINE TV

LÁJKOLD FACEBOOK OLDALUNKAT!