Adásban:
Most

Köszöntöm nézőinket! Ez a Kultusz 127. adása, melyben felidézzük a magyar színjátszás nagy alakjának Déryné Széppataki Rózának emlékét, beszámolunk az országos könyvtári napok jászberényi programsorozatáról, Szalkári Rózsa posztumusz kiállításáról, és ef Zámbó István koncerttel egybekötött tárlatáról. Jó szórakozást! 

Köszöntöm nézőinket! Ez a Kultusz 126. adása, melyben a 30. születésnapját ünneplő Pájer Antal Művház jubileumi programjait, Jászfényszaru történetének díszokleveleit, és egy matiné délelőttöt Mirkó királyfival elevenítünk fel. Jó szórakozást!

Köszöntöm nézőinket! Ez a Kultusz 125. adása. melyben a 27. ART Camp művésztelepével és annak záró kiállításával, illetve a 2017-2018-as Főnix és Lehel Színházak évad programjaival foglalkozunk.

Ez a Kultusz 124. adása. Túl vagyunk a nyári kulturális és turisztikai szezon nagy részén. A hagyományos nagy fesztiválok és programok lezajlottak, kivéve az ősz indító expót. Most összefoglaljuk a nyári programkavalkádot a teljesség igénye nélkül.

Ez a Kultusz 123. adása, melyben visszatekintünk a 27. Csángó Fesztivál fergeteges pillanataira a Gálaműsorokon keresztül. Jó szórakozást!

Köszöntöm nézőinket! Ez a Kultusz 122. adása, melyben visszatekintünk a Jászladányi 23. Jász Világtalálkozó kulturális momentumaira.

Ez a Kultusz különkiadása! Nézzük, mit mutatunk fel a kulturális palettán. Visszatekintés a 2017-es  Múzeumok, Galériák éjjel-nappal programot és a Zagyva Party Fesztivál kulturális pillanatait.

Ez a Kultusz különkiadása! Közel 300 közreműködő, 3 zenekar, 5 generáció táncosai, 5 évestől a 80 éves korig! Pezsdítő és meghatározó utazás generációkon és tájegységeken át a magyar folklór páratlan világában, a 45 éves Jászság Népi Együttes, valamint a 15 éves Viganó Alapfokú Művészeti Iskola, júniusban megrendezett kettős gálaműsorán. A táncosok majdnem fél évszázadon átívelő munkájából kaphattunk ízelítőt a Bercsényi Sportcsarnokban.

Ez a Kultusz 121. adása.  Nézzük, mit mutatunk fel a kulturális palettán!

Ez a Kultusz 120. adása. Nézzük mit mutatunk fel a kulturális palettán!

Oldalak

ONLINE TV

LÁJKOLD FACEBOOK OLDALUNKAT!