Adásban:
Most
SORON KÍVÜL TARTOTTAK TESTÜLETI ÜLÉST JÁSZÁROKSZÁLLÁSON

Január 19-én délután a jászárokszállási képviselőtestület soron kívüli ülést tartott. Napirendi pontok között szerepelt a polgármester illetményének megállapítása. Az érvényben lévő jogszabályok szerint havi bruttó 845.000,-Ft-ot egyhangú döntéssel hagytak jóvá a képviselők.

2022, január 27 - 12:05
JÁSZÁROKSZÁLLÁSON IS MEGÜNNEPELTÉK A HIMNUSZ SZÜLETÉSÉT

Van egy születésnap január 22-én, amit az egész ország ünnepel. 1823-ban Szatmárcsekén ezen a napon született a Himnusz. A magyar kultúra napja előestéjén a jászárokszállási Petőfi Művelődési Házban is megemlékeztek a Himnusz kéziratának befejezéséről.

2022, január 25 - 10:00
ZENEISKOLAI KARÁCSONYI KONCERT JÁSZÁROKSZÁLLÁSON

A jászárokszállási általános iskola zeneiskolás növendékei karácsonyi koncertet tartottak a helyi templomban. Közel 70 diák lépett fel, volt aki hegedűn, zongorán, ütős hangszereken, citerán vagy énekkarban mutatta meg a tehetségét. Tanáraik pedig meglepetés produkcióval emelték a hangulatot.

2021, december 22 - 21:40
KARÁCSONYI JÓKÍVÁNSÁG KÖZÖS ÉNEKKEL, ADVENTI VÁSÁRRAL, FRISS POGÁCSÁVAL

Közös templomi ének és adventi vásár Jászárokszálláson. A hét elején tartották meg a hagyományos adventi vásárt Jászárokszálláson a templomkertben az élő Betlehemnél, a hívőket pedig hétfő este egy közös énekre is várták a Szentháromság Templomba.

2021, december 17 - 20:26
AUTÓS ÜLDÖZÉS UTÁN JÁSZÁROKSZÁLLÁSON FOGTÁK EL A TOLVAJT

Autólopás miatt autósüldözés alakult ki Jászárokszálláson, az elfogás közben a lopott autó egy rendőrautóval ütközött, amiben két rendőr is megsérült.

2021, december 16 - 12:10
JÓTÉKONYSÁGI HÉT A JÁSZÁROKSZÁLLÁSI FAURECIÁBAN

A jászárokszállási Faurecia Kft. az évek óta felajánlott karácsonyi pénzösszeg mellett idén adománygyűjtést szervezett gyárában a helyi rászoruló családoknak. A dolgozók tartós élelmiszerekkel segítettek, amiből végül 15-20 ezer Ft értékű csomagokat sikerült összeállítaniuk.

2021, december 16 - 12:03
ELŐSZÖR SZERVEZTÉK MEG A POHÁR ESTET JÁSZÁROKSZÁLLÁSON

A néhány héttel ezelőtt megrendezett ifjúsági szakmai fórumon mondta ezt a családokért felelős tárcanélküli minisztérium helyettes államtitkára Jászárokszálláson. A szeptemberben létrejött ifjúsági tanács egyik fontos célkitűzése, hogy közösségi programokat hozzon létre a helyi fiatalok számára....

2021, december 7 - 10:52
HINTÓVAL ÉRKEZETT A MIKULÁS JÁSZÁROKSZÁLLÁSRA

Hintóval érkezett Jászárokszállásra vasárnap délután a Mikulás. A Városháza udvarán sokan gyűltek össze, hogy a nagyszakállú érkezését lássá. Nagy volt az izgalom, amikor feldíszített Mikulás-hintó megállt a gyereksereg előtt.

2021, december 7 - 10:50
NAGY ERŐKKEL KERESIK AZ ELTŰNT JÁSZÁROKSZÁLLÁSI IDŐS FÉRFIT

Eltűnt Jászárokszálláson a 84 esztendős Ördög László. A Jászberényi Rendőrkapitányság rendőrei irányításával kezdték meg az idős férfi keresését. Ördög László december 3-án 8 és 9 óra között távozott otthonából ismeretlen helyre, azóta nem tudnak hollétéről. Körülbelül kb.

2021, december 7 - 10:48
JÁSZÁROKSZÁLLÁSON 25 SZÁZALÉKKAL EMELIK A KÖZTISZTVISELŐK ILLETMÉNYÉT

A köztisztviselők alapilletményének 25 százalékos emeléséről döntöttek Jászárokszálláson. A képviselő-testület december 2-án tartott soros ülésén senki nem vitatta, hogy szükség van a hivatal munkatársainak illetményemelésére. Polémia csak annak mértékéről alakult ki.

2021, december 3 - 20:00

Oldalak

ONLINE TV

LÁJKOLD FACEBOOK OLDALUNKAT!